Over ons

Captain's Lounge is een gekende zaak in het Antwerpse. Uniek zelfs door de combinatie van heerlijk dineren, voldoende parkeergelegenheid, speelruimte voor de kinderen, een prachtig terras en een schitterend uitzicht op de skyline van Antwerpen. Zaakvoerder Frank De Boeck (die eveneens Salons Frank De Boeck uitbaat) had snel door dat hij hier iets bijzonders kon opstarten. Met zijn voorliefde voor classic cars en oldtimers is zo het idee geboren een meeting te organiseren voor eigenaars en liefhebbers van deze prachtige voertuigen.

 

De Minerva Brunch werd geboren! De aanwezige wagens waren immers overwegend van het befaamde Antwerpse merk. Jaar na jaar lokte het event meer en meer deelnemers én bezoekers. Door de toestroom van veel andere oldtimers werd de naam omgedoopt naar Oldtimer Brunch. Mét succes! In 2016 steeg het aantal belangstellenden in die mate dat er een beslissing moest genomen worden over de toekomst van dit treffen. Ter plaatse blijven trappelen of de stap zetten naar een professionele organisatie.

 

Het is dan ook met enige trots dat Captain's Lounge de 2e editie van het Antwerps Oldtimer Festival voorstelt. Ons team werkt met man en macht én veel passie aan een formule met een meer eigentijdse uitstraling. Het is immers de bedoeling dit opmerkelijke evenement zo efficient mogelijk en tot ieders tevredenheid uit te bouwen. Naast de optredens en de kinderanimatie wordt er op termijn zelfs gedacht aan toertochten en rally’s. We willen elke deelnemer en bezoeker, van jong tot oud, een fijn gevoel bezorgen dat nog lang blijft nazinderen.

 

Aan de Scheldeboord op Linkeroever, een perfecte plek voor een geslaagd dagje uit met het hele gezin. De prachtige skyline van Antwerpen vormt een idyllische achtergrond voor een uitgelezen verzameling wagens. Het terrein van Captain’s Lounge is uitermate geschikt en goed toegankelijk.

 

Elk jaar opnieuw worden, met het Antwerpse automerk Minerva als één van de blikvangers, tientallen oldtimers en classic cars tentoongesteld. Deze voertuigen kunnen uitgebreid bewonderd worden terwijl de eigenaars graag een woordje uitleg geven over hun gekoesterd bezit.

 

Tijdens uw afspraak met het verleden is een reis rond de wereld mooi meegenomen! Captain’s Lounge staat garant voor een geweldige smaakervaring: allerlei foodtrucks zijn ter plaatse met een overvloed aan nationale en internationale gerechten. Onze Belgische keuken, Mediterrane en Aziatische specialiteiten, lekkere dessertjes, alles is volop vertegenwoordigd.

 

Om het plaatje compleet te maken en een stapje terug in de tijd te zetten, zorgen we voor aangepaste muzikale omlijsting en randactiviteiten.